BOLD- OG REDSKABSRUM

I bold- og redskabsrummet forefindes en masse forskelligt udstyr til en sjov og varieret træning. Trænerne har adgang til rummet ved at bruge udleveret nøgle. Nøglen passer også til boldvognene og her er det vigtigt at få alle boldene i vognene efter endt træning og få låst for boldene samt sat vognene på plads i redskabsrummet.

Vi forventer, at alt leveres tilbage på sin plads, så andre hold også kan få gavn af tingene.

At holde orden i redskabsrummet er en fælles opgave, så venligst udvis respekt for klubbens øvrige medlemmer og trænere.

Ørum IF gennemgår alle boldene i løbet af sommerpausen - her fylder vi op med nye bolde og evt. nyt udstyr.

Der forefindes desuden boldpumpe og boldrenser i redskabsrummet. Hvis I oplever at tingene ikke fungerer så kontakt Peter Jacobsen, halinspektør og fortæl ham om problemet.